Om företaget

 

Norrorts Storköks Service startades 1995 som ett handelsbolag av Johan och Ronnie. Redan efter ett par månader så ombildades företaget till aktiebolag.


Som specialister på diskmaskiner är vi ett serviceföretag som sätter våra kunder i centrum. Vi utför service och reparation av storköksmaskiner. Främst gäller det diskmaskiner av märkena Wexiödisk, Granuldisk & Metos, ugnar av märkena Rational och Hounö, samt grytor av märkena Jöni och Getinge.

 

 

Snabb hjälp vid driftstopp

 

Diskanläggningen är en central station i en restaurang, även om den inte syns för kunden. Vid stopp där så har restaurangen ett stort problem. Diskborste och handkraft tar lång tid och kräver mer personal. Kockens roll blir då negativt påverkad. En väl tillagad maträtt är inget värd, om inte porslinet går att använda...


Snabbast möjliga hjälp är då en förutsättning för att kunna bibehålla kvaliteten på restaurangen.

 

 

Nya lokaler

 

Vi finns i Upplands Väsby, norr om Stockholm, och har öppet måndag - fredag mellan 07.00 – 16.00. Det går även bra att, efter överenskommelse, besöka oss och köpa reservdelar direkt från vårt lager.

Våra elva servicetekniker åker runt hela Mälardalen med omnejd för att reparera de fel som är anmälda. Serviceteknikerna får kontinuerligt utbildning i alla nyheter och uppdateringar inom de märken vi servar. De åker regelbundet på uppföljande kurser hos våra största leverantörer, som vi också samarbetar med när det gäller många av våra kontakter till kunder. Leverantörerna tillverkar och säljer de diskmaskiner som vi även har garantiservice till.

 

Framtiden


Vi är ett långsamt växande företag, som prioriterar kvalitet över kvantitet. Vi åtar oss större och större områden och utvecklar vår kunskap på ett djupare plan. Nya maskinmodeller kommer med tiden och vi ser till att hålla oss kunskapsmässigt uppdaterade.
Vi ser till att vi har professionell kunskap om de produkter vi jobbar med, vilket medför snabbare felsökning och lösning av kundernas problem.

 

 

 

Kontaktuppgifter:

 

Telefon: (07.00-16.00)

 08 590 80407


   Johan: 0733-123480

 Ronnie: 0733-123481

 

FAX:

 08 590 80434

 

Email:

info@norrortsstorkok.se

 

Adress:

Skogsvägen 13
194 66 Upplands Väsby